C-språk?

Juste, jag funderar på att börja på C-språk. Då tänkte jag välja tyska faktiskt! Kanske ska börja tsms med klara, men bara kanske. För fatta hur mycket mer plugg man får? Jag tycker redan att det är mycket. Men det är fett skönt sen när jag kan välja bort 2 ämnen istället för 1. Då kan jag välja bort rvå NO-ämnen. Jag hatar NO! haha

Bildbomb: Klassresa 9G - del 1

Här kommer bara lite bilder från klassresan. 9G(eeks) på S/Y ellen







All that I wanted was you

Hemma från skolan! Har varit en rätt lugn dag, två tjejer var inte i skolan. Och hälften av tjejerna gick hem efter första lektionen. Duktiga jag stannade kvar :) Haha. Men jag ska inte till pappa, ändrat! Nu ska jag kolla på foton som folk har laddat upp från klassresan


Erik Hassle - All i wanted was you

Skolan kills me

Nu är jag uppe! Håller på att fixa mig nu. Ska platta håret lite och så.. Ska gå drygt 8, för att mäta fanny :) Att jag ens orkade upp.. Skönt att sova i sin egna säng iaf! I eftermiddag åker jag iaf till pappa och bor där några dagar bara. Men jag tar ju självklart med mig datan. Hanna utan data, fungerar ju bara inte..?
Puss

Lägenheten gungar?

Nej, nu ska jag dra mig in i badrummet :) haha, fatta vad skönt att duscha! Måste äta också.. Jag tog fkatiskt 0 bilder på resan, sorry! Hoppas man kan låna lite bilder från paula :D

Det känns som det gungar bara för jag vart på en båt i två dygn.. haha, mysko..

Hemma

Nu är jag hemma. Jag är hungrig, trött, alla djur på farmville är klara. Jag måste duscha! Bloggen får vänta. Puss

Klassresa

Godmorgon gott folk!
Att-åka-på-klassresa-humöret ligger inte på topp. Hoppas det blir bättre! Men om man inte har några förväntningar så blir det inte så svårt att det blir bra, om ni fattar? :) Men jag måste börja fixa mig nu!

BB (Bye bitches)

Imorgon (28/8) åker jag och resten av 9G på klassresa på en båt :) Vi är tillbaka sen eftermiddag på söndag tror jag det blir. Det här betyder alltså att jag inte kommer kunna uppdatera den kommande helgen. Men ska försöka att fota, lovar inget :) Men vill ju fota för min egen del också! Ni får ha det så bra! Puss

Sjögräs

Heeeeej!
Jag köpte sjögräs också :D Det är så jävla gott, med salt på! Haha, låter så jävla skarrigt..

Detta fält måste fyllas i

At home!
Jag mår faktiskt illa nu eftersom att jag har ätit en hel påse räkchips själv, usch! Mamma är iaf och köper sushi till mig, mums!

Imorgon bär det av till S/Y Ellen. Haha, båten vi ska ha klassresan på.. Orkar inte skirva.. Är spyfärdig haha

Skoltrött.. redan!

Det finns en plats på jorden,
där solen aldrig ler.
Den platsen heter skolan,
dit vill jag aldrig mer!


Haha, så jävla sant typ. Det har gått knappt en vecka av nian, och jag är redan skoltrött. Varför varför varför? Hoppas det går snabbt nu. Vi har ju prao i två veckor och så allt med gymnasieval blir förhoppningsvis kul..!

What to wear?



Vad ska jag ha på mig? :) Själv tycker jag nog 3 eller 4. Men säg vad ni tycker :D :$
Okej, man ser inte så mycket skillnad. Men på dom två första har jag jeans och på de två andra har jag legging med dragkedja längst ner. Plus skärp på "Outfit 3" dårå.

I tried everything in my closet



Shontelle - T-shirt

Skolfoto imorgon. Hur (fan) ska jag se ut? Snebena? Mittbena? Smink? T-shirt? Tunika? Jeans? Leggings? Tycker det låter som jag har problem.. haha

Like me

Hejsan hejsan!
Nu är jag hemma, var på stan med lollo och paula efter skolan. Först kollade vi lite på Bikbok och sen åt vi på donken. Efter det gick vi till H&M, och lollo köpte lite. Sen Ginatricot, jag köpte en tisha! Andra kamerans batteri har också tagit slut så ska fota tröjan såfort jag laddat batteriet!

På Gina såg vi förresten Rosing och hennes dotter som för övrigt börjat i vår skola. Dessire var också där ;) Haha
Puss

Dagnes klädsel (haha)


!

Godmorgon!
Sitter hemma och har precis gjort mig lite i ordning, duschat och klätt på mig och sånt =) Funderar på vad jag ska äta innan jag drar till skolan. Måste få i min något eftersom att lunchen inte är förän 12.20..

Tänkte fota dagens outfit, men kameran dog -.- haha! Kanske tar med andra kameran..? Ja, jag gör nog det!

Puss

Godnight everybody

Nu ska jag sooova :) Fett härligt. Börjar ju sent imorgon också. Halv 11 :) Det är ju helt sjukt! Onsdagar är typ värsta språkdagen ;o vi har Svenska, Engelska och B-språk, haha.. Godnatt på er!

Wake me up when september ends

Eller nej förresten. Då missar jag ju min födelsedag.. haha

Heeej!
Nu är jag riktigt mätt =) Har också uppdaterat Enjoj. Ska bli bättre på att fota mer, så den uppdateras mer.

Juste, min spanskalärare sa också att man skulle ta med sig spanska anteckningsblocket från åttan. Och om man hade slängt det skulle man få skriva om massor som stod där. Men jag är så duktig så att jag sparade det! För när vi slutade åttan och slängde saker tänkte jag på att hon kommer vilja att vi har kvar dom. Och vem hade rätt liksom? Poor you som inte har kvar den ;) Haha

Har fixat klart med min kalander också :D




Puss


We don´t need nobody it´s always you and me, we´re the only ones




På lunchrasten åkte jag och Paula till biografen Saga för att hämta ut biobiljetter till förhandsvisningen för Prinsessa. Som man fick gratis om man köpt Veckarevyn! Så kommer vi dit och visar "biljetten" och så får vi två biljetter till saga.

Kassörskillen: Här är biljetterna till 2 september.
Paula: Åh, det är två dagar innan min födelsedag, då ska jag gå på håkans konsert!
Kassörskillen: Aha, vad ska ni göra på tisdag då?
Paula & Jag: Vi vet inte.
Kassörskillen: Ni ska säga att ni vill gå på bio!
Paula & Jag: Vi vill gå på bio!
Kassörskillen: Då får ni två biljetter till Looking for Eric.
Jag: Åh, jag fyller år 19 september :D
Kassörskillen: Då kan ni få två till biljetter till Prinsessa!
Paula & Jag: TACK!
Jag: Gud vad snäll du är =)
Kassörskillen: Ja, jag kan ju inte stå här och vara taskig, eller hur?

Så nu har vi 6 biljetter gratis!!


It´s true, life will smile for you

Heeej!
Nu är jag hemma från skolan! Ska ju äta middag och sånt hemma eftersom att brorsan fyller år. Vi ska äta oxfilé och klyftpotatis med bearnaise tror jag! Mumsi!

Skoldagen idag var ganska seg, men jag hade håltimme på matten, najs! Så då gick jag och L till Espressohouse och drack Is Chai :)

Efter skolan drog jag, paula och michelle till åhléns och jag köpte en ny kalander :) Ajuste, paula hostade till och skulle säga "jag tror jag börjar få svininfluensan" men sa istället "jag tror jag börjar få slidinfluensan" HAHAHHA, våran humor asså..




Kalandern, men jag ska ta bort den där bilden och sätta egna =) smart va? Haha


19 Sep, min födelsedag :D

Outfit of today




Tröja - Ginatricot 149kr
Jeans - Weekday
Skärp - Fått av Paula =)

Är du besatt av Farmville?


Haha, så jävla sant asså! Men vadå paus? Paus från Farmville? Njaa.. HAHA

Grattis brorsan!

Godmorgon!
Shit, vad jobbigt det är att gå upp såhär tidigt asså.. Jag saknar dig, Sommarlovet! <3

Haha, men nu har jag och mamma iaf sjungt för fabian och gett honom presenterna han skulle få nu. En parfym och en ny iPod =) Puss

And we sang, Here we go again

Så, nu hag Michelle gått! Ska typ lägga mig snart, måste upp tidigt tidigt imorgon eftersom att jag sorgligt nog börjar 08.00 imorgon "/.. Tror jag iaf!




HAHA


Oldie Paulis

Tjeeeeena bloggen!
Michelle är fortfarande kvar :) och hon sitter och diskuterar sina finnar (som inte syns.. -.-). Och typ samtidigt klämmer dom i min spegel med förstoring, haha sötis!

Läste Paulas blogg alldeles nyss och möttes av en hemsk bild av mig! Så här får du en gammal bild på dig. Fast till skillnad från din bild är den här söt!


<33333333333333333333333333333333<3<3<3<3<3<3<3<3<3 HAHAH, som du skrev! Fortfarande töntar...!

Sushi for dinner

Heeeej hemma från skolan!
Michelle är också här. Jag tror jag skippar fotbollen idag.. orkar verkligen inte. Ska äta sushi till middag också :D längtar! Haha

Frukost

Awwwwejk!
Nu är jag vaken. Kah sitter och äter lite youghurt, cred till mig! Äter ju aldrig frukost. Kanske klarar mig tills skollunchen iaf..? Hoppas det blir något gott!

Idag har jag träning, vill ju sluta men måste gå klart säsongen, suck! slutar typ halv 4, och träningen börjar 5. Ännu mer suck!

Hansu tipsar: Torkat nagellack



Om nagellacket har torkat eller bara blivit lite segt och klumpigt så ska ni inte slänga det! Häll bara en eller två droppar aceton ner i nagellacks'bruken' så är det "rinnande" inge. Funkar utmärkt!

Level 14


Bara för att mina Super Berries är klara! Haha :D

Sötisar


Tack Paula och Lollo :)<3

*trumvirvel*

Nu har jag fixat den lilla "hemligheten" så nu tänkte jag att ni skulle få veta! Jag har fullföljt (oj, vilket ord jag använder.. haha) ideén med matbloggen. Så nu finns det en sådan by meeeeee! Klicka här sötisar! Kommentera gärna :D

puss

Visste ni att..



..jag brukar gå in på ordlista, när jag är osäker på hur saker stavas eller ordföljden på engelska? Ganska smart faktiskt. Använder även den sidan när jag gör spanska-läxor. Men shh, säg inget till min lärare ;) HAHA

..jag blir stressad när min iPod eller mobil har lite batteri? Om tex iPoden har lite batteri kvar så kan jag inte lyssna i lugn och ro. Jag tänker hela tiden på att den kommer dö vilken sekund som helst.

..jag har måste köpa saker jag gillar?
Nör jag går på stan och ser saker jag gillar. Oftast inom en vecka har jag tjatat till mig pengar av mamma eller pappa, så går jag och köper det.. Haha

A little secret

Som ni egentligen vet att jag funderat på! Men skriver snart kanske vad det är :) måste fixa lite saker först och så!
Puss

Yesterday

Bloggsuget har rymt, men vi får hoppas på att det kommer tillbaka inom kort :) Haha. Tack Johanna för att du skrev i min blogg igår!

Jag sov som sagt hos henne. Kom till henne lite efter nio, då drog jag, lisa, johanna och erik till någon gunga vid matteus. Så kom elias dit också. Träffade fanny och david jättekort också! Sen drog e&e och lisa, jag och juhannie stack till alvik och träffade christoffer/christopher ;) kom hem vid 1 kanske..?

Gästblogg

- Skriv inget dampinlägg nu.. Eller jo, försig det är ju typiskt du.
Haha, yeay! JOHANNA IN DA HOUSE! Nej, Hanna orkar verkligen inte skriva något i sin delicious blogg så då tänkte jag våldgästa hära och skriva att hon är i liv, tack gude gud!! Hanna ska sova nu, vi har precis skördat på våra gårdar på farmville, båda är lika nördar. Haha, känns bra att ha någon vid sin sida när det gäller det spelet! Hohohoho.
Nu ska vi sova, är fetto trött.. Sitter och äter upp Hannas godis! :O undra vad vi skulle ätit om inte någon hade uppfunnit godiset! Men yao people. Bajs vad tråkigt det är att vara trött. Fast vi har typ gått i hundra mil ikväll.
Jaja, PUSS! // Johanna :)

Bye

Heeejsan!
Jag sover hos Juhannie inatt. Sen drar jag direkt från henne til matchen imorgon! Hörs efter det..

Sammanfattning

Förlåt för den alldeles för dåliga uppdateringen. Men jag har haft annat för mig. Igår gick jag direkt från skolan till stan och shoppade lite smått (kanske lägger upp bilder), sen drog jag, lollo och paula hem till lollo! Och jag sov där :) och kom hem vid 1 idag. Bytte om och käkade, sen bar det av mot Ica Maxi i Lindhagen. Fotbollslaget skulle jobba där

Puss

Desperat och fattig!

Haha, så jävla hemskt. Jag är så fattig och desperat efter kläder så jag nästan skiter i att äta.. haha. Jag ville ha ett par tights, så jag tänkte att jag inte behöver äta innan matchen. Men jag och Paula drog hem till mig till slut och käkade makaroner, så nu har jag råd med tightsen :D

Hiss i spegeln

Nej, vänta..? Nu blev det lite fel där va? Spegel i hissen menade jag såklart! Haha. Det är faktiskt sjukt bra med en spegel i hissen. Tex idag när jag skulle till skolan rusade jag in i hissen. Och så har jag värsta mycket tandkräm (överdrift) i mungipan. Cred till spegel i hissen!

Ps. Paula kommer mobba mig för det här inlägget tror jag.. :(

Life is what you make it

Hemma från fotbollen, thats not my thing anymore. Jag ska sluta, haha! Ska kanske börja på något med Paula(?) Orkar inte skriva.. ska duscha. puss

Kärsö

Godmorgon!
Ska gå om 10 minuter. Ska möta Fanny, Paula och Lollo för att köpa matsäck på 7 eleven, haha! Klassen ska till kärsö och typ bada(?) haha. Känns ju som om det inte kommer bli riktigt så varmt, men vi får se :)

Är det inte jätteballt? Haha


Use somebody

Hejsan svejsan!
Jag sitter och fixar bilder till alla låtar på min iPod, haha kind of unnecessary, men men =) Känns som jag fixar väligt mycket med min iPod nu förtiden!

Men om jag får den nya iPod nano (som inte är så jätteny längre. Men det sneaste :D) så är det faktiskt en ganska viktig detalj eftersom att bilden blir över hela skärmen =) Okej, jag ska inte babbla på!



King of leon - Use Somebody
Puss

Matblogg..?

Juste, vet ni vad lollo och paula sa idag? Att dom tyckte att jag skulle göra en matblogg typ lite om sidan av den här bloggen. Liksom att jag fortfarande bloggar här, men lägger upp bilder på mat och sånt i den andra. Haha, jag tror det var så dom menade iaf =)

Haha, vad tycker ni? Skulle ju vara lite kul egentligen. Liksom det är inte så många i min ålder (som jag vet) som har en matblogg.


Tillbaka till tider och scheman

Heeeemma!
Snart är det middag också :) är faktiskt hungrig!

Stunden i skolan var inte lång. Endast en halvtimme typ, haha. Efter det drog jag, paula och lollo till stan och dom shoppade lite.. Men inte jag, eftersom att plånkan är rätt så tom nu..! Men jag hittade sjukt mycket jag ville ha, haha!

Glömde att fota också, förlåt..

School is waiting for me

Godmorgon!
Nu är jag i princip klar :) Ska dra mig mot pizzerian 09.10 för att möta Fanny! Hörs i eftermiddag typ. Vet inte riktigt när jag slutar. Men förhoppningsvis tidigt =)

Fan vad pinsamt Kissie!

Förlåt måste bara skriva. Kollade i kissies blogg och då ser man den här bilden:


Så jävla uppenbart att benen är redigerade.. usch

Bye sommarlov, hello school

Godnatt! Imogon väntar skolan, suck!

Slänger in mina nya drog

Lady Gaga - Paper Gangsta

Oh I wanna dance with somebody

Sitter med blött hår och just målat klart naglarna. Min lilla kamera dog just, så jag kan inte fota :'( snyft! Haha, men jag ska ladda den över natten. Kan försöka fota lite imorgon och sånt :) Snart är det sängen som gäller för min del!

Juste, har laddat över massa nya låtar till iPoden också!


Whitney Houston - I wanna dance with somebody

Fandå!

Varför i helvete klippe jag mitt hår kort? Haha, ursäkta språket men jag förstår inte hur jag tänkte! Det var så jävla långt, och så var det typ inte så slitet heller. Dumma mig! Nu kanske nästan kan gissa vad jag gör? Jag sitter och sörjer att mitt hår är borta. Men det kommer tillbaka, förhoppningsvis ganska snart också. Mitt hår brukar växa ganska snabbt.



Originalet på bilden som jag har som bakgrundbild. Mitt hår :'( Det var väldigt fin färg på den bilden också.. Nu har jag varken längden eller färgen..


Jag trodde att jag hade redigerat mina ögonbryn på den här bilden. Men det hade jag inte, och det var ju bra :D för det betyder att mina ögonbryn kan bli sådär fina igen :D Haha, jag brukar faktiskt inte redigera bilderna på det sättet :$

"I'm naked, I'm numb"

Klockan är 19.52. Jag ska snart hoppa in i duschen fixa mig lite smått för att sova. Jag måste lägga mig rejält mycket tidigare än igår, då jag la mig halv 1, för att ens ha en chans att komma upp imorgon bitti.

Jag ska möta Fanny 09.20, sen går vi tillsammans till skolan. Ska försöka gå upp så sent som möjligt Men måste hinna fixa mig lite iaf! Vill ju inte se helt trash ut liksom. Puss

Rubriken. Humor.

Kill me slowly

Heeeeeeeello
Försökte skriva ett inlägg om typ såhär utséende och självförtroende. Men det gick inget vidare, så det får nog stanna där det är, i utskastet! Haha.

Jag tror skolan (som inte ens har börjat) stressar mig för mycket.. Om 15 timmar ett mitt sommarlov 2009 över, och då börjar skolan. Lägga sig tidigt, gå upp tidig, lägga till tidigt, gå upp tidigt osv. Kill me slowly, liksom! Jag får försöka överleva, och komma ihåg det goda, jullovet! Som Pippi Långstrump säger. "om man inte går i skolan får man ju inga lov"


Sushin är påväg..

och skolan börjar imorgon..! Asså det är helt sjukt vad sommarlovet har gått snabbt. Jag minns när vi slutade och alla tjejerna i klassen skulle gå någonstans för att äta. Sen på kvällen sov några tjejer hos Michelle. Det känns fan inte som 2 och en halv månad sen. Usch, tanken på att skolan börjar gör mig stressad.

Home, sweet home

Hejsan bloggen :)
Nu är jag hemma! Efter tandläkaren drog jag direkt till Fanny. Vi åkte till stan och hon köpe en kofta och leggings från gina =) jag som är lite fattig nu kunde inte köpa något. Idag ska jag iaf äta sushi till middag, mumsi!

Nu är jag iaf vid min dator! Så uttdateringen kommer bli som vanligt nu!

Tandläkaren

Tjaaaa!
Igår hade jag fotbollsträning, det var bara 6 tjejer från KB F94 som var där.. Haha! Rebecka och hennes pappa kom och hämtade mig på träningen, så jag sov här en natt till. Men idag ska jag hem eftersom att skolan börjar imorgon.. Shit, var tiden har gått snabbt.

Men snart ska vi iaf till Millers för att Rebecka ska köpa en sån där mjukisdress som jag har rosa fast en annan färg :) Sen vid 2 tror jag har jag tandläkartid.. Men vi hörs senare bloggen!



Ben&Jerry´s och Cheez Ballz

Heeeeej :)
Sitter fortfarande hemma hos Rebecka. Men jag kommer behöva gå vid 4, för då har jag träning.. I regnet liksom, kul! Kanske ska tillbaka hit sen efter, få se om jag orkar ;) Hehe. Och dumma paula ska på bio ikväll istället för att gå på träningen med mig :( *Gråter*

Vi har inte gjort så mycket. Kollat på Hajen och ätit Ben&Jerry´s och Cheez Ballz, mumsi! Har inte heller så mycket bilder på den här datan eftersom att det inte är min, hahah. Så ni får klara er :)
Puss

Kusin vitamin

Heeeej :)
Nu sitter jag hemma hos Rebecka, ska sova här tills imorgno. Så jag vet inte hur mycket jag kommer kunna blogga. Men ni får klara er utan mig :D Puss


Dagens outfit


Cp bild, haha. Men så ser jag ut idag iaf!

Hansu tipsar: Firefox teman



Nu har jag ändrat tema på hela firefox :) Så nu är det små katter, skitgulligt och kul med lite förändring då&då. Min förra var ju bara vanligt grått, tråk!



okej, man ser inte så värst bra, men man ser iaf katterna i vänster kant! Klicka på bilden för att komma till sidan med alla teman.

Hoppas det hjälpte någon :)

4 av 595


Ghetto Boyz - G-code

Broder Daniel - Whrilwind

Denbo - Ta mitt hjärta föralltid

The Sounds - Painted by numbers

Lyssna och njut :) 4 av alla mina låtar på min iPod.. Jag vet, ganska olika stil mellan låtarna :)

In this moment

Ligger i sängen. Latar mig. Laddar ner (fy på mig, olagligt ju.. men vem bryr sig? :D) musik till iPoden. Lyssnar på musik på Spotify. Spelar Farmville.

Hur fan kan en 10 åring sjunga så bra?

Bildbomb: The day after Lollos birthday

Igår: Jag och Paula möttes vid mig, och vi gick till prisextra och köpte 6 paket gifflar, presentsnöre, bad om kartonger och tog massa tejp & blompapper. Vi stod i en stängd kassa och fixade med hennes paket i säkert 45 minuter, Det blev ju jättefint tillslut :D har inga bilder på det.. :( Sen gick vi till Lollo och gav paketet. Juste det var en hästtröja i också! Vi chillade lite där och sånt.

Efter ett tag hos Lollo gick Paula hem och jag and Loeloe drog till Donken

Barabababaa I´m lovin´ it

Lollo på donkilicious

När vi käkat och så, drog vi hem till Paula. Men lollo stannade bara typ 5 minuter. Och jag fotade lite coola saker på hennes ballkong medan hon nördade The Sims 1. Vågar jag låna ut mitt The sims 2..? Hon kommer bli nööörd!


Oh, så gullig man kan vara

Min babe

Sen drog vi till The voice!

Godmorgon!

Åhhh, jag vaknade för en kvart sen. Jag måste komma ihåg det där med att vrida tillbaka dygnet. Suck på mig själv.

Kom iaf hem vid 23.45. Paula följde mig hem, för hon hade ingenting att göra tills hennes dadi skulle hämta henne :) Vi träffade på Olivia A, Frida och Lollo på the voice från mitt kollo, så det var najs! Trevligt folk. Vi drog till donken och tjockade oss.

Påvägen dit träffade vi Lotta och Essie som sa att det var en bomb i folkmassan. Och det var det fan, tårgasbomb! Feeeett läskigt ju.. Men som tur var inte vi där då :D:D Klicka här för att läsa mer om tårgasbomben.


Hahahah, på kvällen när vi var asflummiga såg vi den här baren som inte hade några gäster ;) Lab! Jag tror inte så många fattar, men vissa =)

The voice 09

Tjeeeenixen boys and girls!
Nu sitter jag herma hos Paula. Och lollo ska precis gå. Paula sitter och nördar framför The Sims 1, och gissa vad jag gör? Kan ni gissa? FARMVILLE :D

Innan vi drar till The Voice ska vi typ chilla med lite cajder =) Hörs

Stress Stress

Jag har jävligt bråttom nu. Ska vara på odenplan om 10 minuter :) Men vi hörs senare idag!


Ingen vacker syn.. Innan jag duschade :)

Båten får vänta.. kanske tills nästa sommar..?



Awaaaake :)

Snartsnartsnart är mitt ris klart, och då måste jag skörda :) Hahah, nej ni ska inte få lida av att jag har blivit beroende av FarmVille. Eller jo förresten, min blogg, mitt liv, mitt beroende! Hahah.

Jag vaknade iaf mycket tidigare än halv 11. 09.45, faktiskt. Av att telefonen ringde och mina kusiner ville att jag och mamma skulle komma ut och åka båt. Men det går inte för jag har ju andra planer for today!

Hörs senare

Good Night, Sleep Tight

Snart ska lilla Hanna sova! Nu har jag odlat massa ris på Farmville :D Hahahahah, jag har blivit FV nööörd! Och det bästa är, att riset kommer vara klart precis då jag har gått upp, toppen


För er töntar som inte spelar FarmVille, det blåa (vattnet) är ris!

Kalorier ska ätas, inte räknas




Oh, me likes red candy! Candy it´s my drug, haha <3

Man blir aldrig så rik, att man har råd att förlora en sann vän



Shit
vad seg jag är! Jag har ju förfan inte varit ute på 2 jävla dagar. Ursäkta språket, men det är inte okej!

Imorgon ska jag iaf börja med att gå upp tidigt, halv 11 =) Sen lite senare så ska jag träffa Paula på odenplan för att gå till PrisXtra, sedan bär det vidare mot En hemlig person, haha! Ska försöka fota lite..

Hansu tipsar: Designadinblogg.se



Jag måste verkligen tipsa om Designadinblogg.se, dom flesta inom bloggvärlden känner nog till den här bloggen. Den har verkligen hjälpt mig (säkert många många fler) med att designa min blogg. Nästan allt har jag fixat tack vare den bloggen, men lite har jag faktiskt klurat ut själv. Klicka här för att komma till bloggen.

I <3 Mat





Min efterlängtade mat, makaroner och köttfärssås ligger nu på en tallrik mitt framför mig. Mumsi! Har ni märkt att jag börjat fota allt jag äter? ;o hahah.

God weeps

Shiiiit vad det regnar nu asså :o Haha, stackars mami som är ute och handlar. And guess what? Jag har bett henne att köpa mer godis till mig? Hihi

Tjockislife

Chips och godis-sugna läsare, bilderna kan vara suktande! HAHAHHAA

Chiiiips med gräddfil

Caaaaandy <3

Confessions of a Shopaholic

Tjeeeeena igen :) Haha, det är något med mig att jag gillar att dra ut på första vokalen (hahah låter som värsta nörden) i mina hälsningar..

Nu sitter jag och kollar på En Shopaholics Bekännelser, har ju faktiskt inte sett den än. Så det känns som det var på tiden. Ska kolla på sf.se också, om det finns någon film jag vill se. För det går faktiskt att kolla på filmer som fortfarande går på bio också! Bra va? Gratis är alltid bäst!

Om ni inte sett Bride Wars (Bröllopsduellen) så tycker jag att ni ska ta och kolla på den! Snäll som jag är länkar jag fimerna!

Rubriker är c00la

Today is the tomorrow you worried about yesterday

Lilla söta fröken Fräken, ifrån Fryken..

Heeeeej!
Här är det med er? (Haha, jag vet, ingen kommer svara. Men det är alltid lika trevligt att fråga!) Själv är det bra förutom att jag är aningen uttråkad. Men som tur har jag ju Farmville hahah. Ska nog plantera lite jordgubbar och så lite hallon.

Puss på er

Designen

Nu har jag försökt fixa lite med designen. Nu har jag alltså en fast bakgrund, fast skulle egentligen vilja att den bara var på ena sidan, och på andra vanlig bakgrund bara. Men det får se ut så här tills vidare =)

Vinn en Toshiba



Jag är nu med och tävlar om den här datorn :) Haha, skulle vara kul att vinna eftersom att det sällan händer mig, haha. (Klicka på bilden för att komma till hennes blogg på ett enklare sätt!)

Lollos stora dag imorgon

Godnatt bloggen, nu ska jag sova. Måste börja att tänka på att vrida om dygnet igen, så det inte kommer som en chock när man plötsligt ska upp klockan 7 för att gå till skolan. Usch!

Sitter faktiskt och pratar med Lollo det. Och på tal om Lollo så fyller hon ju faktiskt 15 år imorgon. Congratulations to you <3

Chipshjärta



Hallon :)
Haha, fan vad det känns som jag äter hela tiden. That´s me, älskar att äta! Haha, längtar redan tills imorgon då jag ska göra makaroner och köttfärssås, mumsi!

Mumsi





Bloggtips?

Tjeeeena bloggen!
Jag har inte varit ute på hela dagen, och det har varit jättevarmt i lägenheten. Men nu ösregnar det utomhus och det har blivit svalare här inne. Så nu känns det trots allt ganska bra att jag inte är ute. Tror faktiskt det blir en innedag för mig idag. Vilket skulle betyda mycket bloggande om jag hade något att skriva. Men det har jag tyvärr inte. Kom med förslag om ni vill att jag ska blogga!

Dessies blogg avstängd igen

Haha, har lilla Desirees blogg blivit avstängd igen? Det står att hon har lösenord, precis som det såg ut förra gången hon blev avstängd. HAHA

Ruttnar av att sova..

Vaaaaaken!
Nu är jag vaken, och såfort jag vaknade loggade jag in på datan och sånt. Och alla mina jordgubbar hade ruttnat på Farmville. Haha, det där spelet är nog inte så bra. Bara man sover så ruttnar saker.. :'(
HAHA

Gröndal

Shoooo !
Kom hem kvart i tolv, och nu ligger jag i sängen och kollar på film! Fan vad najs med en varm säng :) Jag var iaf i Gröndal med Fanny, Michelle och Johannes. Skriver senare eller imorgon!

Dagens outfit


"Får jag lov min sköna? - Ja min obekväma" HAHA


Snart ska jag äta :) Vi ska äta kantareller i massor, lammkotletter och kokt potatis :) fett gott!

Hansu tipsar: Gratis film

Hejsan :)
Tänkte bara tipsa om en sida Fanny visade mig igår, där man kan kolla på filmer på internet for free! Klicka här för att komma dit! Så nu ska jag titta på High School Musical 3 som jag inte sett förut :)



Det finns även nya filmer =)
Så tipsa mig om lite filmer nu då ;)

Farmville


HAHAH, fanny har fått mig att spela Farmville. Så nu sitter jag och spelar det.. Fast det inte ens är roligt ;o hahaha

=)

Heeeeemma!
Ska snart hoppa in i duschen eftersom att vi solade idag igen. Inget kul med att gå runt blek ju, så lite färg tror jag att jag har fått :)


Haha, i solariet med mina söta sidentrosor :$

Haha

Egopic a lá Hansu

Fanny vill fortfarande inte vara med på kort

Juste, Fanny gav mig asmycket kläder som typ var för litet för henne =) skitgulligt, allt var jättefint. Vet inte om jag orkar fota allt och så, får se..

Utséendefixerad..?

Shena!
Juste, glömde berätta att jag och fanny åkte till medborgarplatsen och solade solarium tidigare ikväll. Och när vi kollar på film så råkade jag bita av en naglel :'( Haha, låter som största fjortisen. Men ah, tycker det ser fett äckligt ut på mig nu efter att ha sett mig i längre (riktiga) naglar..

Så nu har jag bestämt mig, INGET mer bitande. Punkt slut! Bara lite bredvid naglarna..

At Larsson´s place

heeeeeej alla sötare läsare :)
Jag vet att jag har blivit asdålig på att uppdatera, men jag har inte haft så mycket tid, de senaste dagarna.

Men nu sitter jag iaf hemma hos Fanny vi har just kollat på det sista avsnittet av Paris Hilton´s My ney BFF, och nu kollar vi på She´s the man. Så jävla skön.

Jag har tyvärr inga bilder som jag kan lägga up nu, eftersom det här är Fannys pappas dator, men lägger upp när jag kommer hem imorgon!

Dagnes outfit


Blå-vit randig tisha - H&M 99kr
Chinos leggings - Ginatricot 249kr tror jag

Hansu tipsar: Laughing with



Låten är faktiskt ritkigt bra enligt mig :) hahah, så njut nu!

Trött och sliten

Heeeeeej :)
Sitter i min säng och är jättetrött, förstår inte riktigt varför. Idag ska iaf nog träffa Fanny. Vi ska kolla om det är lika billigt på Solpalatstet som det var förra året vid den här tiden :) *hoppas*. Då drar vi antagligen dit!

Får se vad som händer. Puss

Bildbomb: Michelles landställe

I´m sorry för dålig uppdatering.
Men som jag skrev igår kväll så var jag på Michelles landställe med Fanny, så jag hade inte så mycekt tid att skriva då. Men vi har iaf tagit lite bilder :)

Här kommer bilderna från i söndags:

Innan jag drog ut för att träffa Fanny

Fanny i vanadaisparken

Fanny fick en assnygg docka av mig som jag vann på grönan, oseriös

Ingen kommentar


Egopic hemma hos Fanny

I Fannys hiss

Sen skyndade vi oss som fan till slussen för att ta bussen (rimmar :D) till Michelles place


Michelle mötte oss,

Fanny verkar inte vilja vara med på bild. Men kanske på nästa..?

Nej, tyvärr inte här heller. Men hon lyckas iaf räcka ut tungan

Next day:

jag och Fanny skulle laga frukost till Michelle, men det råka koka över och nudlarna med way to starka

Mina babes =)

Mina naglar har blivit aslånga nu :D kolla så fina! HAHA, nej jag skoja bara! Det är Michelles :D

Puss

Skriver ikväll

Är på Michelles landställe med Larsson, skriver när jag kommer hem ikväll

Yeees!

Min plattång fungerar igen!
Jag såg att min brorsa hade tagit med sig sin (ja, min brorsa plattar håret), och jag brukar låna den. Så jag bestämde mig för att testa min som gått sönder. Och den funkade :D Fan vad glad jag blev!



Förutom att den går sönder fett lätt så är den bra. Den värms upp megafort, och håret blir platt fort =)

Bilder från Gröndal

Sheeena mellan bena folket!
Nu är jag hemma frå Gröndal, det var mys, solen schtekte och det var mycket vågor. Asmånga båtar som var ute. Allt var trevligt förutom när jag skämde ut mig lite där när jag flippa ut på en viss person.. Ska träffa Fanny ikväll också :)


Laaaaarsson <3

Jag har blivit blek igen :'(

Vi såg asmånga vattenskotrar, säkert minst 20 stycken ;O


Haha, schtek

Haha, sötnos =)

Påväg hem

Pusssssss

Gröndal

Nu drar jag till mamma för att hämta busskortet. Sen dra jag vidare till Gröndal med Fanny för att bada :D Ska försöka fota lite! Hörs senare!

Faaaanny idag!

Godmorgon!
Vaknade klockan 11 av att jag var askissnödig, jobbigtjobbigt. Hade säkert kunna sova längre.. Det varma vädret ska tydligen hålla i sig idag och imorgon, så man kanske ska satsa på att bada och sola?

Ska iaf träffa Larsson idag, så vi får se vad vi hittar på. Vi ska iaf vara ute. Det var sjukt längesen jag träffade henne. Eller en gång typ sågs vi i 20 minuter. Men idag förhoppningsvis iaf! <3


Gammal bild

CocaCola - Live on the Coke Side of Life

Sökte på "Coca cola slogan" på Google. Länk till wikipedia kom upp. Vad finner jag där? Coca Colas alla olika slogan genom åren, lite kul faktiskt! Klicka här för att komma dit. Den som jag har i rubriken är den slogan som dom hade 2007, hehe.

Hallojsan
!
Sitter och kollar på tv och dricker cola. Coca Cola smakar underbart nu! Gott att svalka ner sig med. Men nu har det blivit lite svalar här i lägenheten, den här dagen börjar lite mot sitt slut. Eller okej, natten är ung men kvällen är gammal =) humor.




Jag vet inte om ni har lagt märke till det, men jag gillar att fota närbilder. Jag tycker det blir coolt, kanske ska bli min grej..? Nej, nu ska jag fortsätta att njuta av min coca cola, medan ni kan fortsätta njuta av min underbara blogg!

Puss på er sötisar

Blev väldigt mycket Coca Cola reklam och fakta om Coca Cola, haha

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Döda mig långsamt

Shiiiit, det är sjukt varmt nu. Vartfan kom värmen ifrån? Out of nowhere liksom..? Det är äckligt varmt i pappas lägenhet, i köket är det drygt 30 grader. Det är fullständigt sinnessjukt. HAHAH

Att jag har varit uppe från 05.15 tills nu och att värmen håller på att ta kol på mig är nog inte bra blandning..


Drygt en vecka gammal bild tror jag!

Mycket skratt

Hemma!
Paula kunde typ inte ses så länge för hon skulle på museum och så med sin pappa innan middagen. Så jag åkte hem hit till pappa ungefär vid 3. När jag kom hem duschade jag och så.. tvättade dock inte håret. Gör det ikväll tror jag.

Vi köpte en liter brämhult och naturgodis, och så blev det en hel del skratt både inne i affären och utanför. Tyvärr inga bilder.

Hjälp mig!

Jag tänkte byta ut det tråkiga vanliga svarta bakgrunden här i bloggen. Och det finns tre alternativ. Det är samma bild, men olika färger =)


Alternativ 1


Alternativ 2


Alternativ 3

Kommentera!

Hansu tipsar: Plåster mot nya skor



(Okej, ni undrar säkert vad jag är för slags människa nu..? Men jag tänkte, tips om smink är ju något man kan läsa i alla andras bloggar. Så varför ska jag också skriva om det..?)

Om ni köpt nya skor, och dom känns lite små eller bara lite obekväma i början så tipsar jag om att sätta på ett plåster redan innan ni råkat ut för skavsår :) haha, skitnajs faktiskt!



Jag vill inte

Sheeeena :)
Sitter och kollar på Disney Channel, haha. Underhållande iaf. Var nyss en film som henne Hitta Pappa.

Idag vid typ 1 tror jag det var, så ska jag kanske träffa Paula. Fastän jag är dötrött.. Och snart börjar skolan, fyfan. Jag vill inte - jag vill inte - jag vill inte!


Bilden ingen har sett.. Haha, tror jag iaf

Bildbomb: Finland

Påväg till Finland:

Kön till båten i slussen

4 luftballonger =) precis vid gröna lund

Finlandsfärjan Amorella

Fina färger (;

Chupa-chups x2
Kom fram på kvällen, så dagen vi reste hann vi inte göra så mycket i Finland förutom att skjutsa fabian till Jokobsstad.

Dag 1:

Haha pappas favoritfisk med putläppar

Fanns ett stort asballt akvarium med asballa fiskar på hotellet

Fler fiskar

Hotellets maskot (Grisanka) och jag =)

PEPSI
Sen åt vi ju sushi och sånt. gjorde saker jag inte fotade!

Dag 3 (sista dagen):
Badet:

Barnpoolen

Typ som  en stor bubbelpool, var asvarmt vatten där i

Den stora poolen

Den stora poolen igen

Utomhuspoolen, pallade inte gå ut för att fota. Så det fick bli genom fönstret :)

En servering, tror jag

Reglerna för vattenrutschbanorna

Hålen där man kommer ut.
Sen åkte vi till muminlandet, och nu kommer massa bilder på muminkaraktärerna mm:

Svindyrt liksom, ba jao. Men mumindalen är nästan ett måste om man är i Finland..? Vi var dessutom ganska nära Nådendal (tror jag det hette), där mumindalen ligger.

Bandet

Muminhuset. (belv visst närbild på två människor, haha)

Haha, maten. Finresturang.. HAHA

Muminmamman, och två barns huvud

Stinky och en som jag inte vet vad hon kallas.. SKAM

Stinky. Ser ut som han "sitter" på en stol som inte existerar, haha

Snusmumriken och "hon", hehe

Lilla my. Men inte så jätteliten..........

Ingången till Muminpappans Memoarer

Locknessodjuret, haha. Nej, det är dronten som är med i pjäsen (kommer bilder från den längre ner)

Kung (drottning) Hanna!

Förställningen på Taeater Emma:

Mumintrollet hom self

Lilla my, Mumintrollet och Sniff

Sjöjungfrun

Sniff och Lilla My

Sniff satte sig precis vid mig och Papi, haha

Dronten =)

Sniff svimmade när han såg dronten, haha

Mumintrollet (som typ hade den minsta rollen i pjäsen ;o) och sjöjungfrun


Bläckfisken

De tackar och bugar :)

...
Sen åkte vi från Muminlandet, till Sushistället:

Misosoppa

Den var menad av bli Miss Wasabi, men ser mer ut som en ond pirat..

Haha, livlig fantasi a lá Papi

Mysig saluhall, där bla sushibaren låg!

När vi ätit och kollat runt lite där bar det av mot hamnen när båten skulle avgå:

Skitfina hus, fatta utsikten från deras balkonger

Fotad från båtan

Kolla lyxvillan. Det ser seriöst ut som i en dröm. Som ett dockhus, det var dessutom rosa!

Fanns flera lyxvillor på den ön.

På kvällen

Igen

Läggdags.

Det var nog allt, shit vad mycket det blev. Det tog sin tid, haha.
Puss på er

Först på ica

HEEEJ!
Nu är jag hemma, vi var först på ICA här i Alivk. Jag har blivit en morgonmänniska har jag upptäckt. Jag gillar att gå upp vid 7, gå och handla i affären och sätta mig på en bänk och tänka. haha, naaaat!

Vi kom med båten till Stockholm 6.30, då åkte vil till affären för att köpa det viktigaste som mjölk och lite sånt. Och nu är vi hemma. Så jag är ju aningen trött. Ska träffa Paula idag tror jag, för imorgon åker hon ifrån mig igen.. Haha

Vattenrutschbana

Sheeena!
Har precis kommit upp från badet :) härligt härligt. Papi tog en bild när jag kommer ner från en vattenrutschkana, lite coolt! Och på en ska man sitta i en ring när man åker ner, och ju mer man väger desto snabbare åker man. Jag som inte väger så jättemycket åker därför inte så snabbt. Men sen åkte jag & papi i en, och fan vad snabbt det gick :D


Godnatt!

Imorgon blir det tidig väckning, så jag måste gå och lägga mig nu. Klockan är 22.40 och inte 21.40 här i Finland. Men som ni kanske märker så passar jag på att finslipa lite på designen då&då, när jag inte har något annat för mig!

Godnatt!

Awsome


Är jag inte grym? 32 inlägg på 4 dagar? Det är fucking 8 inlägg per dag =) fortsätt läsa sweetie!

Mr. Wasabi


Conversenyckelring är bajset (it´s the shit)

Sheeeena =)
Snart ska vi gå ner och käka på en resturang här på hotellet, som heter Old Havanna! Vi år där igår också, och jag fick "coca-cola" som inte smakade det. Den smakade klorvatten, uschabuscha. Hörs senare!


En coolish nyckelring som jag köpte!

Stan i Åbo.

Hemma från stan Åbo, fan vad ont jag har i fötterna. Skorna som jag köpte här om dagen (finns nåra inlägg neråt) är lite för små, så dom klämmer. AJAJ! Jag fick iaf med mig ett par örhängen och en praktiskt och ganska cool väska :)


Örhängena


Väskan - stor och bra!

God men jättedyr sushi :) Hann äta 2 stycken bitar innan jag kom på att jag skulle fota till bloggen. Duktig jag känner mig som kommer ihåg att fota.

Jag skrev inlägget för aslänge sen, men det har tagit ungefär 45 minuter (om inte mer..) att ladda upp bilderna.

Dagens outfit


Linne/Tunika - H&M 99kr
Vita jeans - Weekday 200kr

En timme tidsskillnad

Godmorgon!
Jag har vart vaken sen 9.15 (tänk på att klockan är en timme mer i Finland.. 8.15 svensk tid) ungefär. Tyvärr så serveras frukosten bara till 10, så man får inte direkt sova ut här. Kanske ändå är bra att vänja sig lite till skolan börjar..? Eller inte! Njut av sommarlovet förfan, haha.

Om ett tag ska vi väl gå ner till badet och plaska, haha. Så vi kanske hörs efter det? Jag ska ju inte sitta framför datan hela tiden när vi bara ska vara här tills imorgon =)

Okej, nu har jag laddat över bilderna till datorn, men det går segt som tusan. Tar det en annan gång sweeties :)

Alltid lika glad för kommentarer ;D




Resan hit

Sheeena igen :)
Hur mår ni? Själv mår jag toppen, aningen sliten kanske. Vaknade vid 6-7 tror jag eftersom att vi skulle hinna äta frukost på båten innan den anlände till hamnen här i Åbo. Och då tänker ni säkert att jag borde kommit hit imorse? Men Fabian skulle till en kompis 40 mil ifrån Åbo, så vi körde honom dit, och sen tillbaka. Så ja, jag har ju åkt bil en del också..

Imorgon blir det bad i det stora badet här på hotellet och sen kanske vi drar till centrumet och köper något till mig..? (A) Låter bra!


Because I don´t know what I´m doing..

Jag har faktiskt typ 3 bilder från resan hit, okej inte så sevärda. Men jag lägger upp dom någon annan gång. Internetet här går så otroligt segt.. synd!

På hotellet nu

Halloj!
Förlåt så jättemycket att jag inte har bloggat, men jag kom inte till hotellet förän vid 9, och då skulle vi äta ochs sånt. Så nu sitter jag i hotellrummet. Kanske bloggar mer senare. Måste kika i bloggarna som skrivit medans jag har var borta på datorn =)

Finland snart

Alldeles strax drar jag, brorsan och papi till finlandsbåten. Kommer fram till hotellet imorgon förmiddagen ungefär tror jag. Så först då kommer jag kunna blogga, om det finns trådlöst internet på hotellrummen vill säga. Annars fins det säkert en dator jag kan låna nere i reseptionen! Ska försöka fota lite!
Puss

Hansu tipsar: Oh Boy


Man blir asglad och typ pepp av den här låten. Ni som sett I taket lyser stjärnorna känner säkert igen den gärifrån!

Ego


Fråga min inte varför, haha!

Dagnes outfit



Tishca - Monki 25kr
Jeans - Weekday 400kr
Pucca Strumpor - Vet ej

Veckorevyn

Juste, när jag kom hem såg jag att jag hade fått min sista (tror jag..) tidning av VeckoRevyn. Så hade jag också fått prenumerationspresenten. Ett nagellack, en liten parfym och ett sött halsbalnd. Det var ju faktiskt ganska bra. Jag tror jag fick 3 eller 4 nummer av VR + presenterna för bara 49kr!



Ny design

Halloj!
Som ni ser nu har jag gjort om designen en hel del. Tog sin tid att få det att bli rätt och sånt, men den är ändå väldigt enkel. Jag vet inte hur länge bloggen kommer se ut så här. Men den får göra det tills vidare! Vad tycks? =) 

Finland ikväll

Sheeena!
Kom hem från Paula för ett tag sen, hon skulle träffa sin kompis. Och jag är skittrött så det är najs att bara chilla lite ibland. Ikväll bär det av till Finland, haha. Jag och Papi ska bo på ett mysigt hotell i Åbo! Så jag vet inte hur mycket bloggande det blir då.. Beror på om det finns trådlöst internet på rummen.


Jag och Loeloe efter bion!

Hos Paula

Hallojsan!
Sitter hos Paula. Hann inte skriva innan jag drog hmeifrån eftersom jag fick jävla bråttom .Men vi kollade iaf på "Sommaren med Göran" på bio med Loeloe. Det var najs, och den var asruligt :)


Långa naglar vafan

Hallojs!
Sitter och dricker cola (fan vad gott) och ska snart måla mina naglar. Och dom är sjukt långa nu, för att vara mig asså. Jag tror fan jag aldrig har haft såhär långa.. (ni kommer säkert tro att dom är ASlånga efter vad jag skrivit, men men..)


Lite halvskarrig bild..

New shoes

Hallojsan igen!
Jag var ju på stan idag. Det blev bara jag och Meitalle till slut. För att Johanna mådde inte så bra, så det får bli en annan gång. Meitalle köpte 2 konfirmationspresenter till sin kompis, och jag blev kär i ett par skor från skopunkten. Egentligen borde jag inte köpt dom eftersom att då har jag bara typ 100spänn att leva på hela augusti.. Men jag var tvungen. Kan ju fortfarande lämna tillbaka dom eftersom jag har kvittot kvar och sånt :)




Inte världens bästa bilder, men jag ser ju iaf ungefär hur dom ser ut. Ska jag behålla dom?

3 Augusti = Sushitime

Hejsan, det är 3 augusti vilket betyder att mitt sushi-ställe har öppnat :D Och jag är överlycklig! (För er som inte känner mig, jag ÄLSKAR sushi!) men nu måste jag börja äta den.. SHIT vad gott.. har inte ätit god sushi på typ 3-4 veckor :o


Bild tagen idag!


Gammal bild, men det ser så sjukt gott ut på den!

Goodmorning people =)

Hallojsan!
Vad händish jao? haha, nej jag skoja bara (A) Men nu sitter jag hemma hos Meitalle, vi har ätit frukost och typ fixat oss lite halvt.. Idag ska jag dra in till stan och träffa Johanna, och jag hoppas på att Meitalle ska följa med :D Hon ville egentligen klippa sig, men hennes päron tyckte inte lika bra om idén ;) BYEEEEE SWEETIES

Gissa låten

Hallojsan!
Satt och rökte vattenpipa med Talli tidigare ikväll och då blev vi lite halvflummiga, men vi kom iaf på en parodi av en låt som jag tänkte att ni skulle få gissa :)

"Im allready smokin', my brain is borken. Baby hash hash"  :)
HAHAHA

Ny design by Meitalle.blogg.se

Shulululu!
Nu har söta Talli som har jätteont i huvudet fixat min design, gulligt :) Ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska göra, kanske röker lite vattenpipa pch myser till det ^^ haha. Men nu ska jag vara en social människa =)


Meitalle

Sitter hemma hos Meitalle

Sheeena människor!
Nu sitter jag hemma hos Meitalle, kom hit för ja.. en halvtimme sen? Det var väldigt många jag skulle träffat ikväll tror jag. Men jag bestämde mig för att dra till Talli till slut. And sorry the other people, som jag bestämt med. Maybe some other day! Men nu ska jag inte skriva mer, ska vara lite social.

(Juste, dagens outfit stämmer inte riktigt, nu har jag en svart tischa istället för den randiga)

Dagens outfit


Blommiga leggings - Ginatricot 249kr
Tischa - H&M 99kr

Mat & Cola

Mamma kom nyss hem med lite mat till mig, så nu sitter jag och äter det och dricker cola :) Vet inte om jag ska träffa Paula , tror inte vi hinner eftersom att hon måste äta middag hemma..


Visste ni att..



... jag lätt stör mig på folk?
... jag är rädd för att vara ensam hemma? (jag brukar oftast bara ligga med datan, och kolla på tv i sängen när jag är ensam hemma, tycker det är läskigt att typ laga mat eller göra andra saker, haha)
... jag har känt Michelle i snart 10 år?
... en av mina barndomsvänner dog i tsunamin?
... jag velat ha en katt jättelänge? (vi gjorde ett litet ägg av något slags pappaer i 6-års, så skulle man skriva en önskning i den, då skrev jag 'jag önskar att jag får en katt', och så skulle man lägga i en smartis så att önsnkingen skulle få näring, haha?

Bildbomb; De tre dvärgarna

Nu kommer det en jävla massa bilder från fredagskvällen och även natten! Vi gjorde lite allt möjligt, vi var på stan, rökte vattenpipa och blev arga som fan på en kille som förstörde våran kväll -.- SUCK!

Från Paulas kamera:
(bilder från fredagen den 31/07 - 1/8)






Det var bilderna från Paulas fina nya sustemkamera. Orkar faktiskt inte skriva bildtexter till alla bilder, lista ut det själv :) Haha.
Och nu bilderna från min kamera:

(bilder från torsdagen 30/7 - 31/7







(bilder från fredagen 31/7 - 1/8)










Det var allt :)

Nyduschad

Hallojsan!
Nu har jag duschat och stuff :) Haha, nej, jag har bara duschat. Ska snart göra mig i ordning och sånt för att sedan träffa Paula tror jag. Sen på kvällen drar jag nog ut med Linder, Sara och kanske Paula.


Såhär ser jag ut just nu. Jag vet inte världens vackraste syn, men det handlar om att bjuda på sig själv:)

Mot duschen

Sheeena :)
Nu har jag ficat pyttelite till. Och jag ska snart hoppa in i duschen hade jag tänkt. Paula är ute och joggar tror jag, sen ska jag nog träffa henne. Vi får se lite hur det blir helt enkelt. Bloggar sen!

Ny blogg, gott folk!

Hallojsan!
Nu har jag fixat lite iaf! Men jag tror jag gör mer sen, pallar inte nu. Men den här headern är nog bara tillfällig tills jag gör någon bättre. Men jag är inte på så mycket fixa-bloggen humör.. Men det här är iaf min alldeles egna blogg! Och jag är förhoppningsvis här för att stanna. Har haft en del bloggar nu. Men den jag sist bloggade i hette hallonsnopp.blogg.se, där paula också bloggade!
/hanna


Me and Tallut

Test

Testinlägg. Måste se hur saker och ting blir när jag fixar och trixar med desginen!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0